Välkommen till ditt närmaste skidspår!

Om spåret

Sundbybergs konstsnöspår ligger centralt i Ursviks motionsområde. Sundbybergs IK skidor och Sundbybergs stad ansvarar tillsammans för drift och underhåll.

Spårlängd
Spåret stod klart 2021-12-10 och spårlängden blev 1550 meter, för både klassisk åkning och skate. Det är ett roligt och varierat spår med svängar, raksträckor och några ganska snälla upp- och nerförsbackar.

Tips! För den senaste informationen om spårets status, följ Sundbybergs konstsnöspår på Facebook

Spårstatus
Se senaste spårstatus på längdspår.se

Öppettider
Spåret är öppet varje dag klockan 06.00 till 22.00. Övrig tid kan det pågå arbete i spåret, till exempel preparering, och då är det inte tillåtet att åka. Om spåret behöver prepareras även under ordinarie öppettider ska besökare respektera aktuella anvisningar.

Sundbybergs skidors barn- och ungdomsgrupper tränar varje tisdag och torsdag klockan 18.00-19.30. För att kunna skapa en trygg och säker träningsmiljö är spåret stängt för allmänheten under dessa tider. Spåret kan även vara tillfälligt stängt för allmänheten under tävlingar, se information under arrangemang.

Sundbybergs skidors seniorgrupp tränar på onsdagar klockan 18.00-19.30. Träningen vänder sig till klubbens medlemmar som är över 21 år. Spåret är öppet för allmänheten men träningsgruppen har företräde.

Flourfritt
Sundbybergs skidspår är flourfritt. Det innebär att det inte är tillåtet att valla med flourbaserade glidvallor.

Hundar ej tillåtna
Det är inte tillåtet att ta med hund i spåret.

Spårets olika etapper
Så här såg dragningen ut vintern 2020-2021. Den blir något annorlunda till säsongen 2021-2022.