Välkommen till ditt närmaste skidspår!

Sundbybergs konstsnöspår

Sundbybergs konstsnöspår är ett nyöppnat skidspår som ligger centralt i Ursviks motionsområde. Sundbybergs IK skidor och Sundbybergs stad ansvarar tillsammans för drift och underhåll av spåret.

Uppdatering 2021-12-10. Spåret är nu fullt utbyggt och nypistat under natten. Sammanlagd spårlängd är 1550 meter. Välkomna!

Tips! För den senaste informationen om spårets status, följ Sundbybergs konstsnöspår på Facebook

På den här sidan kan du köpa spårkort. För vuxna är priset 100 kr per dag.

Motionärer

Sundbybergs konstsnöspår är öppet för allmänheten klockan 06.00 till 22.00 varje dag. Alla är välkomna: barn och vuxna, nybörjare och vana åkare. Barn och ungdomar upp till 19 år åker alltid kostnadsfritt. Även föräldrar som åker med sina barn, upp till tolv år, åker kostnadsfritt.

Barn- och ungdomsträning

Sundbybergs skidors barn- och ungdomsgrupper tränar varje tisdag och torsdag klockan 18.00-19.30. För att kunna skapa en trygg och säker träningsmiljö är spåret stängt för allmänheten under dessa tider.

Seniorträning

Sundbybergs skidors seniorgrupp tränar på onsdagar klockan 18.00 till 19.30. Träningen vänder sig till klubbens medlemmar som är över 21 år. Spåret är öppet för allmänheten men träningsgruppen har företräde.