Välkommen till klubbens nya webbplats! Vi hade tidigare vår hemsida hos IdrottOnline, men den tjänsten försvinner vid årsskiftet. Och det var ändå hög tid att ge SIK Skidor en modernare och mer väl fungerande webb.

Ny sajt för SIK Skidor

Alla de viktigaste funktionerna från den gamla sajten finns kvar. Träningskalendern, välanvänd av både ledare och deltagare, fungerar precis som tidigare. Den ligger väl synlig på förstasidan, men finns också i större version på den här sidan.

Länkar till tävlingskalender och viktiga arrangemang finns fortfarande kvar. En nyhet är att vi har valt att lyfta in Sundbybergs konstsnöspår och Tjejskidan på webbplatsen, de hade tidigare egna sajter på separata domäner.

Obs! När sajten lanseras har vi lyft över befintligt textinnehåll från den gamla versionen. Det innebär att vi fortfarande har sidor med information som inte är uppdaterad. Vi jobbar på att åtgärda det så snabbt som möjligt.

Frågor, funderingar eller tips? Kontakta Göran Ingman som är webbansvarig i SIK Skidor eller någon annan i styrelsen. Här hittar du kontaktinformation.

Dela gärna med andra!